grotere letterskleinere letters

U bent hier: home > contact > secretariaat

SECRETARIAAT

Het secretariaat ondersteunt het pastorale team en indien gewenst het parochiebestuur, stuurt de gastheren en gastvrouwen van de receptie aan, is een coördinatiepunt voor de parochiële werkgroepen en onderhoudt de communicatie.

Op de receptie van Het Parochiehuis is dagelijks een gastheer of gastvrouw aanwezig gedurende de openingsuren (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur). U kunt dan altijd binnenlopen voor een praatje, het indienen van een misintentie, het afhalen van een inschrijvingsformulier voor de Eerste Communie of het Vormsel of met welke vraag dan ook.

Gastheren en gastvrouwen

Maandag: Ruud Olieslagers
Dinsdag: Joke Peters
Woensdag: Mariëtte Rademakers
Donderdag: Jan van Haaren
Vrijdag: Tos de Louw

Contactgegevens

Het Parochiehuis
van Sasse van Ysseltstraat 8
5831 HD Boxmeer
(0485) 57 32 77
secretariaat@onzelievevrouweparochie.nl

Kunt u de gastheer of gastvrouw van de receptie niet bereiken, spreek dan s.v.p. uw bericht in op het antwoordapparaat. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. De telefoonbeantwoorder meldt wat u moet doen als u de pastor dringend nodig heeft.

Sambeek

Sinds 2014 is Ria Arts gastvrouw van het steunpunt van de parochie in Sambeek. Zij heeft deze taak overgenomen van Wiel Derks en doet dit met veel plezier.

Ria is 1 keer in de 2 weken aanwezig in het steunpunt en verricht daar allerlei hand- en spandiensten, is aanspreekpunt voor de verschillende werkgroepen en doet de administratie van de begraafplaats van de Onze Lieve Vrouweparochie Boxmeer gelegen aan het Torenpad te Sambeek. Het steunpunt is geopend op de woensdagen in de oneven weken van 9.00 tot 11.00 uur. Op die woensdagen kunt u daar terecht voor informatie en kunnen de misintenties persoonlijk afgegeven worden.

Om misintenties op te geven kan ook gebruik gemaakt worden van de enveloppe die daarvoor achter in de kerk liggen. Deze kunnen samen met het geld in de afgesloten brievenbus aan de Grotestraat 65 gedeponeerd worden.
We hopen als parochie dat Ria dit werk nog veel jaren met plezier zal blijven doen.

Onze Lieve Vrouweparochie
Steunpunt Sambeek
Grotestraat 65, Sambeek
Telefoon: (0485) 57 16 18
E-mail: kerklocatiesambeek@onzelievevrouweparochie.nl


Grotere kaart weergeven
Geloofsweg Samen

home | archief startpagina | disclaimer | print deze pagina | omhoog

Astrid Kerstens

Regel nu een uitvaart