U bent hier: home > kind en kerk > familievieringen

FAMILIEVIERINGEN

In de verschillende locaties van de parochie zijn geregeld familievieringen: in de locatie Boxmeer maandelijks, in de locaties Sambeek en Vortum-Mullem op bijzondere momenten.

Familievieringen zijn bedoeld voor het hele gezin. De verhalen, gedichten, gebeden, presentaties, muziek en liederen vormen ieder keer weer zo’n mooi geheel dat zowel kinderen vanaf een jaar of zes als jongeren en ouders zich prima thuis voelen in de vieringen.

Familievieringen locatie Boxmeer

In de locatie Boxmeer is er bijna elke maand in de basiliek een familieviering, in de regel op zaterdagavond.

De data van de familievieringen in Boxmeer worden gecommuniceerd in het parochiemagazin ‘over wegen’.

Familievieringen locatie Sambeek

In de locatie Sambeek zijn op bijzondere momenten familievieringen in de St. Jan de Doperkerk. De voorbereiding en uitvoering geschiedt in nauwe samenwerking met de ouders, de kinderen en de basisschool (De Bolster).

Familievieringen locatie Vortum-Mullem

In de St Corneliuskerk van de locatie zijn eveneens op bijzondere momenten familievieringen. De voorbereiding en uitvoering geschiedt in nauwe samenwerking van ouders, kinderen en basisschool St. Anna.