U bent hier: home > vacature

VACATURE SECRETARIEEL MEDEWERKER

De Onze Lieve Vrouwe parochie is een aan de Karmel toevertrouwde parochie met kerklocaties in Boxmeer, Sambeek en Vortum-Mullem.

Wegens het vertrek van de voormalige medewerkster zoeken wij per direct een

Medewerker secretariaat en administratie (m/v)

voor een benoemingsomvang van 14 uur per week.

Werkzaamheden

De medewerker secretariaat is verantwoordelijk voor alle (administratieve) werkzaamheden van het secretariaat . Daaronder valt ook het aansturen van enkele vrijwilligers en het bijhouden van de
begraafplaatsadministratie.

De te benoemen secretariële medewerker:

Salariëring

Inschaling vindt plaats conform de regeling zoals die bestaat binnen de RK kerkprovincie.

Beschikbaarheid

Gezien het overleg met de vrijwilligers is een beschikbaarheid van 4 dagen wenselijk. De tijden zijn in nader overleg vast te stellen, ook een flexibele regeling i.v.m. vakanties is mogelijk.

Inlichtingen

Een taakomschrijving is per mail op te vragen via secretariaat@onzelievevrouweparochie.nl. Voor inhoudelijke vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Emilie van der Heijden (06-54754783), vicevoorzitter van het parochiebestuur.

Procedure

Uw schriftelijke reactie dient uiterlijk maandag 28 september in ons bezit te zijn. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van maandag 5 oktober.
Solliciteren:

U kunt reageren door een cv met motivatie te sturen naar Het Parochiehuis, ter attentie van Emilie van der Heijden, van Sasse van Ysseltstraat 8, 5831 HD te Boxmeer. U kunt hem ook per mail sturen naar secretariaat@onzelievevrouweparochie.nl.

download vacature als pdf

“Stuur uw cv met motivatiebrief uiterlijk 27 september 2020 naar het secretariaat ...”