U bent hier: home > vieringen > vieringen & herdenkingen

GEDOOPT OF GESTORVEN

De geboorte van een kind is een groot wonder. Een geschenk van God. Als ouder wil je je kind alle goeds meegeven. Datgene, wat voor jou dierbaar is, opdat je kind daaruit kan kiezen voor het eigen leven.

Daartoe behoort ook datgene, waar je in gelooft. Als ouder kun je dan kiezen om je kind te laten opgroeien in de Geest van Jezus en het te laten delen in onze gemeenschap van geloven, onze ‘geloofsweg samen’.

Op veel zondagen is een doopviering mogelijk. Wilt u uw kind laten dopen neemt dan contact op met ons parochiesecretariaat om in overleg tot een goede afspraak te komen.

In de Basiliek, Boxmeer:

• 19-04-2020, Tom Michiels, Boxmeer
  • 19-04-2020, Edie Michiels, Boxmeer

Doop Stijn Hurkmans

In de Sint Jan de Doper, Sambeek::

Wij feliciteren de dopeling en haar ouders en wensen hen met elkaar een mooie toekomst en alle goeds. Welkom in de parochie!

In de afscheidsviering op een van de kerklocaties binnen onze parochie geven wij onze dierbaren als geloofsgemeenschap uit handen en dragen we hen over, leggen hen in de Hand van God.

Hij draagt hen nu verder op handen, en we geloven in hun leven door de verrijzenis van Jezus heen. Ook willen we als gelovige gemeenschap de nabestaanden en allen die de overledene kenden, tot steun en troost zijn in het gemis.

Uitvaart in de St. Petrusbasiliek

• 19-09-2020, Gerrit de Kleijn, Boxmeer