Vieringen weer met 50 personen!
17-jan-2022 |

WEER VIERINGEN IN DE BASILIEK

Mede naar aanleiding van de versoepelingen genoemd in de persconferentie van afgelopen vrijdag vindt het kerkbestuur het verantwoord om vanaf 23 januari de vieringen weer op te pakken. Voorlopig geldt voor de vieringen nog een maximum van 50 bezoekers. Voor de viering van 23 januari kunt u vanaf dinsdag 18 januari reserveren.

De muzikale omlijsting van de viering van aanstaande zondag wordt nog verzorgd door Erik van de Berg, orgel, en Bep de Vreede, zang.

Uiteraard blijven de al eerder afgesproken richtlijnen van kracht: vooraf reserveren, bij binnenkomst de handen ontsmetten, een mondkapje dragen zodra u zich verplaatst (bij voorbeeld bij de communie), anderhalve meter afstand houden, de looplijnen volgen die zijn aangegeven op de vloer, bij klachten thuisblijven.

Komende woensdag 19 januari is er een bestuursvergadering. We besluiten dan op basis van eventueel nieuwe richtlijnen van het bisdom hoe we verder gaan. U hoort beslist van ons.

Namens het parochiebestuur,

Pastor Ben Wolbers